17 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

MİLLETVEKİLİ ADAYI ARBAĞ, DURMADAN, DURAKSAMADAN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

1 min read

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Abdulvahap Arbağ seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Abdulvahap Arbağ gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla kanaat önderleri, stk temsilcileri, bölgenin değerli insanları ve esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Abdulvahap Arbağ, “Durmadan duraksamadan, zaman mefumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yediden yetmişe herkese ulaşarak AK Partimizin yapmış olduğu çalışmaları aktaracak, yeni sürecin çok daha fazla hizmetlere mazhar olacağını müjdeleyeceğiz. Stk temsilcilerimizle, bölgemizin ileri gelen insanlarıyla bir araya gelerek onların engin görüş ve ferasetinden faydalanıyoruz. Her konuda bize destek olduklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz”.

Sayın Arbağ, “Tarih kokan kadim kentimiz Midyat’ın güzide esnafıyla bir araya gelerek onlarla çeşitli konularda istişarelerde bulduk. Bizlere olan ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Hangi konu olursa olsun Mardin ve Midyat’ımızın kalkınması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yıldır hizmet üretiyor ve üretmeye devam edeceğiz.”

 

Sosyal Medyada Paylaşın !