29 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AYHAN ASLAN DARGEÇİT’E ÇIKARMA YAPTI

1 min read

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Ayhan Aslan 14 Mayıs seçimleri kapsamında Dargeçit İlçesi’nde programlarını devam ettirdi.

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Ayhan Aslan, AK Parti Dargeçit İlçe Başkanlığı, Dargeçit Belediyesi ve Dargeçit Kaymakamlığına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.

14 Mayıs gününe kadar durmadan çalışacaklarını ifade eden Asla, “Bizler çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürerek her yere ulaşma çabası içerisindeyiz. Ülkemizin ve memleketimizin elde ettiği kazanımların heba olmaması için elimizden gelen her çabayı sarfedeceğiz. Diğer milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte hane hane, fert fertziyaretlerimizi gerçekleştirerek inşallah ulaşmadığımız hiç kimseyi bırakmayacağız. Dargeçit esnafının bizlere olan ilgi ve teveccühlerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Yapılan çalışmalara 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Dargeçit İlçe Başkanı Beşir Kılıç ve partililer katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın !