29 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Cevizpınar Mahallesi konforlu yola kavuştu

3 min read
Yapımı yılan hikayesine dönüşen Artuklu Kırsal Cevizpınar Mahallesi’nin yol sorunu, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı ortak çalışmayla çözüldü.

Yaklaşık 4 yıldır yapıldı yapılacak denilerek adeta yılan hikayesine dönüşen Cevizpınar Mahallesinin yolu, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, AK Parti İl Başkanı Vahap Alma ile Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede’nin girişimleriyle tamamlandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasının tamalanmasıyla birlikte yapılan yolu yerinde inceleyen Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Artuklu’da vatandaşların daha konforlu bir ulaşıma kavuşmalarını sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Hedefimiz Artuklu’da yolların sorunsuz hale gelmesidir

Başkan Tatlıdede, “Hedefimiz yaklaşan kış mevsimi öncesinde Artuklu’daki yolların asfalt ve yama gibi ihtiyaçlarını tamamlayıp  hemşerilerimizin problemsiz olarak bu yolları kullanması sağlamaktır. Artuklu’nun birçok noktasında asfaltlama, sathi kaplama, kaldırım ve parke çalışmalarımız sürüyor. Merkeze uzak kırsal mahallelerimize de hizmet ağını her geçen gün artırarak vatandaşların  sorunlarını çözüyoruz. Cevizpınar Mahallesindeyiz. Mardin Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle Cevizpınar Mahallemizin asfalt çalışmaları tamamlandı. Bu yol Cevizpınarlı Hemşerilerimize çok yakıştı. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi

“Personelimizi yürekten kutluyorum”

Artuklu Belediyesi olarak, daha konforlu, daha rahat bir ulaşım altyapısını sağlama konusunda hizmetlerin özenli bir planlama ile merkezde ve merkeze uzak mahallelerde belli bir koordinasyon içerisinde yürütülmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Tatlıdede, Göreve geldiğimiz günden beri Artuklu için çalışıyoruz. Artuklu’ların hizmetinde olmaya devam ediyoruz. İlçe merkezimiz başta olmak üzere mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Yazın sıcağında kışın soğuğunda büyük bir özveriyle çalışan, ilçemizin her mahallesinde her sokağında alın terlerini döken personellerimizi yürekten kutluyorum, kolaylıklar diliyorum. Artuklu’yu yollarıyla, parklarıyla, sosyal yaşam alanlarıyla yeniliklere kavuşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Emeği Bulunanlara Teşekkür Etti

Cevizpınar Mahalle Muhtarı Hüsnü Çağan ise, “Uzun yıllardır bizler bu yolun çilesini çekiyorduk. Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede’nin göreve gelmesinin ardından kendisi ile irtibata geçerek yolumuzun bu sorunu hakkında girişimlerde bulunmasını talep ettik. Kendisi de gerçekten bu süreçte yoğun görüşmeler gerçekleştirdi. Ve Nihayetinde Mardin Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun’un talimatlarıyla bazı teknik sorunların çözülmesiyle birlikte çalışmalara başlandı. Cevizpınar Mahallemizin yolu tamamlandı ve çok güzel oldu. Bu süreçte bizlere çok büyük emekleri olan AK Parti İl Başkanımız Sayın Vahap Alma beye ve Artuklu Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tatlıdede başta olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın !