27 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

Kaymakam Ercan Kayabaşı görevine başladı

2 min read

20 Ağustos 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 2021/412 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı Nusaybin’e atanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ilçeye gelerek görevine başladı.
Nusaybin Hükümet Konağına gelen Kayabaşı, İlçede hizmet veren Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri tarafından karşılandı.
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, karşılamadan sonra Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kurum Müdürleri ile toplantı yaptı.

Ercan Kayabaşı kimdir?I
1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen Kaymakam Ercan Kayabaşı, ilköğretim ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Halen Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Sosyal Politika ve Tarih bölümlerinde yüksek lisans çalışmalarına devam etmekte olan Kaymakamımız İngiltere PortsMouth Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında çalışmalarda bulunmuştur.
Profesyonel hayata Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığında uzman yardımcısı olarak başlayan Kayabaşı, 2015 yılında Çankırı Kaymakam adayı unvanı ile Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir.
Kırklareli’nin Vize ilçesinde Kaymakam vekilliği, Niğde ili Altunhisar ilçesinde ve Hatay ili Kumlu ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı.
20.08.2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 2021/412 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile ilçemiz Kaymakamlığına atandı.
Uzman Psikolog Nigar Kayabaşı ile evli olup bir çocuk babası olan Kaymakamımız iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir