26 Nisan 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

AK PARTİ MARDİN ÜNİAK ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

2 min read

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları bünyesinde çalışmalarını gerçekleştiren İl Gençlik Üniversite Birimi (ÜNİAK) Mardin’de gerçekleştirdiği etkin çalışmalarla göz dolduruyor.

AK Parti Mardin İl başkanı Faruk Kılıç AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları bünyesinde çalışmalarını gerçekleştiren ÜNİAK’ın Artuklu Üniversitesi’nde açmış olduğu ‘Kampüse Hoş geldin’ stantlarını ziyaret ederek gençleri tebrik etti. İl Başkanı Faruk Kılıç yaptığı ziyarette ÜNİAK’ a kayıt yaptırmak isteyen bazı öğrencilerin kayıtlarını da alarak onlarla hasbihalde bulundu.

Başkan Kılıç “Öncelikle ülkemizin çeşitli şehirlerinden Mardin’e gelen tüm öğrencilerimize hoş geldiniz diyoruz. Artuklu Üniversitesi’nde alacakları eğitimle beraber kadim Mardin’i de gezip tanımalarını ve bunu ailelerine, dostlarına anlatmalarını isteriz. AK Parti olarak gençlerimizin her alanda aktif olmaları için canla başla çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu dönemde genç kardeşlerimizin sıkıntı yaşamamaları için Gençlik Kolları bünyesinde kurulan ÜNİAK ile Artuklu Üniversitesinde eğitim görecek olan öğrencilerimize her türlü kolaylığı sağlamak adına yardımcı oluyoruz”.

Kılıç, “İlimden, sağlığa, kültürden spora, ekonomiden siyasete kadar olan her alanda gençlerimizin başarılı olmaları ülkemizin gelişimi açısından çok önemlidir. Bu minvalde gençlerimiz olabilecek her kulvardan uzak durmamalı ve ufku açık bir nesil için sürekli çalışmaları gerekir. Her gencimiz, Üstad Necip Fazıl’ın ‘kim var’ diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert ‘ben varım‘ cevabını veren, her fert ise ‘benim olmadığım yerde kimse yoktur‘ duygusuna sahip bir dava ahlakını yüceltici olmalıdır”.

Çeşitli programlarla gençlerle sık sık bir araya geldiklerini dile getiren AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı, “ÜNİAK Başkanlığımız bünyesinde Kampüse Hoş geldin projesi ev sahipliğiyle, Artuklu Üniversitesi’nde stantlarımızı kurarak öğrencilerin hizmetine sunduk. Buradaki amacımız kentimizi daha tanımayan genç kardeşlerimize çeşitli programlarla yardımcı olmaktır. Gerçekleştireceğimiz söyleşiler, münazaralar, kitap okuma, doğa yürüyüşleri ve tüm ilçelerimize yapacağımız gezi programlarıyla kendilerini ağırlamak istiyoruz. Diğer yandan köy okullarına kütüphaneler kurmak, dil kursları açmak gibi etkinliklere de imza atıyoruz. Sosyal sorumluluk kapsamında spor ve kültürel çalışmalarda programlarımız arasında yer almaktadır”.

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir