18 Mayıs 2024

Gündem Mardin

GÜNDEMİ GÜNDEMMARDİN BELİRLER

RAMAZAN AYININ FEYZİNİ TÜM İLÇEMİZDE HİSSETTİRECEĞİZ

1 min read

Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi olan her vatandaşımıza ulaşma gayreti içerisinde olacağız .”

Ömerli Belediyesi yaptıkları tespitler sonucu ihtiyaç sahibi vatandaşlara koli yardımında bulunuyor. Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ömerli Belediyesi olarak ilçemizin her kesiminde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederek onların yanında olmaya çalışıyoruz. Özellikle mübarek Ramazan Ayı’nın bereketiyle de ihtiyaç sahibi ailelerimizin temel gıda ihtiyacını karşılama gayretindeyiz.”

Başkan Altındağ, “Gıda kolilerinin dağıtımı ile birlikte evinde sıcak yemek yapamayacak durumda birçok ailemiz ekiplerimiz tarafından ihtiyaçları karşılanmaktadır. Koronavirüs salgını sebebiyle aynı ortamı paylaşamadığımız vatandaşlarımızla bu yeni dönemde sohbet ortamında daha sık bir araya geleceğiz. Bu kapsamda inşallah Ramazan Ayı boyunca yardımlarımızın yanında çeşitli etkinliklerle de Ramazan ayının feyzini tüm ilçemizde hissettirmeye devam edeceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir